Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 23:00

خوراك مرغ

خوراك مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

مرغ......................1 عدد هشت تكه شود با استخوان

نمك........................به ميزان لازم

روغن كندولايا مايع.......................به ميزان لازم

پياز داغ.......................3 قاشق سوپخوري

رب انار.....................يك چهارم پيمانه

فلفل....................كمي

آب..................4 ليوان

خلال پسته........................1 قاشق سوپخوري (اختیاری)

روش‌تهیه

مرغ را با استخوان به 8 تكه تقسيم كرده، شسته، خشك كرده، نمك بزنيد. سپس آن‌ها  را در كمي روغن سرخ كنيد. رب انار را در 4 ليوان آب رقيق كرده، پياز داغ را همراه كمي فلفل به مرغ اضافه كنيد و بگذاريد تا تكه‌هاي مرغ پخته و آب غذا تقريباً تمام شود. خوراك را در ظرف ريخته و رويش خلال پسته ريخته و آن را با برنج يا نان سرو كنيد.

برچسب ها: آموزش آشپزیخوراک مرغطرز تهیه خوراک مرغخوراکادویهرب انارطرز تهیه تعداد بازديد: 142 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است