Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 اسفند 1398 - 18:49

خوراك بلغور و سبزی‌های معطر | طرز تهیه خوراک بلغور

خوراك بلغور و سبزی‌های معطر | طرز تهیه خوراک بلغور

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

خوراك بلغور و سبزی‌های معطر | طرز تهیه خوراک بلغور

روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری

 

پیاز درشت و خردكرده  1 عدد

 

سیر له‌كرده  2 حبه

 

سس گوجه‌فرنگی  1 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه                 یك‌دوم قاشق چایخوری

 

فلفل تند  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر گشنیز  1 قاشق چایخوری

 

پودر زیره  1 قاشق چایخوری

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده  1 عدد

 

گل كلم خردكرده  225 گرم

 

هویج خردكرده  225 گرم

 

گوجه‌فرنگی  4 عدد

 

كدوی حلقه حلقه كرده  225 گرم

 

نخود پخته  400 گرم

 

گشنیز تازه و خردكرده  3 قاشق سوپخوری*

 

نمك و فلفل سیاه  به مقدار لازم

 

مواد لازم برای آماده كردن بلغور

 

روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری

 

نمك  1 قاشق چایخوری

 

بلغور پخته دو و دوسوم پیمانه (450 گرم)

 

* (بعلاوه چند ساقه برای تزئین)

آشپزباشی

 روش تهیه خوراك بلغور و سبزی‌های معطر

در تابه بزرگی روغن را گرم كنید و پیاز و سیر را به آن بیفزائید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا پیاز نرم شود. سپس سس گوجه‌فرنگی، زردچوبه، فلفل تند، پودر گشنیز و زیره را اضافه نمائید و در حدود 2 دقیقه بپزید.

حالا فلفل دلمه‌ای قرمز، گل كلم و هویج را همراه با مقدار كافی آب به تابه بیفزائید و آن را به جوش بیاورید. آن‌گاه حرارت را كم كنید، درِ ظرف را بگذارید و  صبر كنید درحدود 10 دقیقه به آرامی بجوشد. اكنون گوجه‌فرنگی‌ها را به مدت 30 ثانیه در آب جوش بیندازید و بعد با آب سرد بشوئید.

حالا پوست آن‌ها را بگیرید و گوشتشان را خرد نمائید. سپس كدو، نخود و گوجه‌فرنگی را به سبزی‌‌ها بیفزائید و به مدت10 دقیقه دیگر بپزید. گشنیز، نمك و فلفل را نیز اضافه كنید و ظرف را گرم نگه دارید.

برای پختن بلغور، در قابلمه بزرگی، 2 پیمانه آب بریزید و آن را به جوش بیاورید. نیمی از روغن زیتون را همراه با نمك به آن بیفزائید.

ظرف را از روی حرارت بردارید و بلغور را در آن بریزید و هم بزنید. حالا قابلمه را در حدود 2 دقیقه كنار بگذارید تا بلغور، آب را به خود جذب كند. وقتی تمام آب جذب بلغور شد، بقیه روغن زیتون را اضافه نمائید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.

زمانی كه خوراک بلغور گرم شد، آن را در ظرف پذیرائی بریزید و یا در كاسه‌هائی تقسیم كنید. اكنون سبزی‌‌ها را روی آن بریزید و آن را پس از تزئین كردن با گشنیز، میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیخوراکآشپزباشیخوراک بلغورخوراک با سبزی معطرروش تهیه خوراک بلغور تعداد بازديد: 1036 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است