Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:16

خوراک خان

خوراک خان

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سینه یا ران مرغ.................یک کیلوگرم

روغن............به مقدار لازم

پیاز.............2 عدد

زنجبیل................یک قاشق سوپخوری

چوب دارچین................یک عدد

هل سبز...........    8 عدد

میخک.................3 عدد

برگ مو.................2 عدد، خرد شده

  برگ بو................2 عدد

نمک و فلفل.............به میزان لازم

بادام...............یک پیمانه

سیر متوسط.................8 حبه

زیره‌ی سائیده..................یک قاشق چایخوری

فلفل قرمز................یک قاشق چایخوری

کشمش بی‌دانه....................3 قاشق سوپخوری

زعفران ساییده.....................یک قاشق چایخوری

ماست................یک پیمانه، سرپر

خامه...................یک‌دوم پیمانه

گردو، لیموترش و فلفل سبز...................برای تزیین

روش‌تهیه

مرغ خام را با روغن تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند. سپس یک پیمانه آب و یک عدد قرص عصاره‌ی مرغ به آن اضافه کرده، مرغ‌ها را پخته، کنار بگذارید. پیاز را در روغن باقی‌مانده تفت داده و با زنجبیل، دارچین، هل، میخک، برگ مو، برگ بو، نمک و فلفل مخلوط کرده و کمی تفت دهید. سپس بادام و سیر را با زیره، فلفل قرمز و کشمش به مایه‌ی قبلی افزوده و 5 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید. در ظرف دیگری زعفران را در اندکی آب داغ حل کرده و به ماست اضافه نمایید. سپس ماست را کم‌کم به خوراک افزوده و هم بزنید. خامه را نیز به تدریج به خوراک اضافه کرده و مرغ پخته شده‌ی قبلی را همراه با مقدار کمی از آب مرغ به ظرف بازگردانده و در ظرف را به مدت 30 دقیقه بگذارید. حرارت را کم کنید و در پایان پخت برگ بو و چوب دارچین را از مواد خارج کرده و خوراک را در ظرف شیکی کشیده و سرو نمایید. برای تزیین می‌توان از گردو، لیموترش و فلفل سبز درسته استفاده کرد.

برچسب ها: باداممرغخوراکفلفلزعفرانگردوزنجبیل تعداد بازديد: 171 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است