Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 20:03

خوراك كوفته ریزه

خوراك كوفته ریزه

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

لوبیاقرمز یك‌دوم پیمانه (از شب قبل خیسانده)

 

گوشت چرخكرده نیم كیلوگرم

 

بلغور گندم یا برنج 2 تا 3 قاشق سوپخوری خیسانده

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

هویج 3-4 عدد خلالی خرد و سرخ‌كرده

 

سیب زمینی پوست‌كنده و خردكرده 3 تا 4 عدد

 

رب گوجه‌فرنگی 2-3 قاشق سوپخوری

 

روغن 2-3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

لوبیا را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزد.

آنگاه گوشت چرخكرده، بلغور گندم، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و از آن كوفته‌هائی به اندازه‌ی نارنگی كوچك بسازید و كنار بگذارید.

حالا هویج، لوبیا، سیب زمینی، نمك، فلفل، رب گوجه‌فرنگی و روغن را در قابلمه‌ی دیگری بریزید و روی اجاق بگذارید.

همین كه محتوی درون قابلمه نیم‌پز شد، كوفته‌ها را بیفزائید و صبر كنید خوراك كاملاً بپزد و جا بیفتد.

اكنون آن را در ظرف مناسبی بكشید و میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکآموزش خوراکدستور تهیه خوراکآشپزی سنتیآشپزباشیخوراك كوفته ریزهکوفته ریزه تعداد بازديد: 1547 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است