Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 12 تیر 1399 - 16:36

گواکامولی

گواکامولی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

آواکادوی رسیده  3 عدد

نمک  یک دوم قاشق چایخوری

آبلیموی تازه  یک چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

پیاز قرمز خرد کرده  یک چهارم پیمانه

فلفل سبز تند خرد کرده  1 عدد

گشنیز ریز خرد کرده  2 قاشق سوپخوری

فیله گوجه فرنگی ریز خرد کرده یک عدد متوسط

فلفل سفید  یک‌چهارم قاشق چایخوری

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

بهتر است زمان سرو گوجه فرنگی را به دیپ اضافه کنید.

در صورت تمایل می‌توانید یک یا دو قاشق خامه را با آن ترکیب کنید.

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

 آوواکادو را پوست بگیرید، برش بزنید و هسته آن را جدا سازید. آن‌گاه در ظرف مناسبی بریزید و با پشت چنگال آن را له کنید.

حالا نمک و آبلیمو را بیفزائید و مخلوط کنید تا از سیاه شدن آوواکادو جلوگیری شود. سپس پیاز، فلفل، گشنیز، گوجه‌فرنگی، فلفل سفید و روغن زیتون را اضافه کنید و مخلوط نمائید.

اینک دیپ را در ظرف مناسب با درپوش بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

در هنگام مصرف دیپ را با نان پیتا برشته کرده سرو نمائید.

برچسب ها: خوراکآشپزباشیشور و شیرینگواکامولیآووکادو تعداد بازديد: 270 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است