Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 07:03

خـــوراک گوشت و پیازچه

خـــوراک  گوشت و  پیازچه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

فیلۀ گوشت گوساله    یک کیلو

روغن زیتون     به میزان لازم

پیازچه    2 کیلو

سیر رنده کرده    2 حبه

نمک و فلفل    به میزان لازم

سس سویا   به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

فیله را به شکل نوارهای باریک خرد کنید.آن گاه قدری روغن زیتون در تابه بریزید و فیله را در روغن تفت دهید تا برشته شود.

سپس پیازچه را نیز در ابعاد حدود 5 سانتیمتر خرد کنید و در تابۀ مناسبی با قدری روغن به مدت 2دقیقه تفت دهید.

اینک پیازچه،سیر،نمک،فلفل و فیله را مخلوط کنید و سس سویا را بیفزائید و مجددا روی حرارت قرار دهید و حدود 10 دقیقه اجازه دهید تا خوراک بپزد.

حالا خوراک را در ظرف مناسبی بکشید و سرو نمائید.

با توجه به اینکه سس سویا نمک دارد در ریختن نمک به خوراک دقت نمائید.

برچسب ها: خوراک گوشتآشپزباشیاعظم گلزارمنشخوراک گوشت و پیازچهمواد لازم برای تهیه خوراک گوشت و پیازچهآموزش پخت انواع خوراکروش تهیه خوراک گوشت و پیازچه تعداد بازديد: 1546 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است