Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 11 فروردین 1399 - 03:21

برش

برش

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 10-12 عدد

گوشت ماهیچة گوساله 1 کیلوگرم

پیاز خرد کرده 1 عدد بزرگ

لبوی خرد کرده 1 عدد بزرگ

نمک و فلفل به میزان لازم

دانة فلفل سیاه 1 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی 3 قاشق سوپخوری

هویج خرد کرده  3 عدد متوسط

کلم خرد کرده  1 عدد کوچک

سیب‌زمینی خرد کرده    3 عدد

فلفل تند سبز 1 عدد

خامه به دلخواه

سرکه به میزان دلخواه

 

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت را به همراه پیاز و دو لیتر آب روی حرارت ملایم بپزید.

آن‌گاه لبو، نمک، فلفل، دانة فلفل سیاه و رب‌گوجه‌فرنگی را بیفزائید و اجازه دهید لبو بپزد. حالا هویج، کلم، سیب‌زمینی و فلفل سبز تند را اضافه کنید و با حرارت ملایم سوپ را بپزید و در نهایت خامه را  افزوده و آن را از روی حرارت کنار بگذارید.

سپس قدری سرکه به سوپ بیفزائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.

برچسب ها: سوپآشآشپزباشیبرششور و شیرین تعداد بازديد: 224 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است