Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 08:54

خوراک دال عدس

خوراک دال عدس

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

کره 25 گرم

سیر له کرده 2 حبه

پیاز خرد کرده 1 عدد

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

گرام‌ماسالا 1 قاشق چایخوری

پودر چیلی  یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری

گوجه‌فرنگی خرد کرده 700 گرم

عدس قرمز (دال) 200 گرم

آب لیموی تازه  2 قاشق چایخوری

آب سبزیجات 600 میلی‌لیتر

شیر نارگیل 200 میلی‌لیتر

نمک و فلفل به میزان لازم

لیمو برای تزیین 1 عدد

گشنیز تازه جهت تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - فاطمه درویش

کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. آنگاه سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبک شود.

حالا تمامی ادویه‌ها را اضافه نمائید و یک دقیقه تفت دهید. سپس گوجه‌فرنگی را به مدت 5 دقیقه در آن تفت دهید تا کمی نرم شود.

اینک عدس قرمز، آب لیمو، آب سبزیجات و شیر نارگیل را به سوپ اضافه کنید، نمک و فلفل غذا را نیز اندازه نمائید و حرارت اجاق را ملایم کنید تا سوپ جا بیفتد.

اینک سوپ آماده شده را در ظر ف مناسبی بریزید و با لیمو و گشنیز تازه بیارائید و  با نان سرو کنید.

برچسب ها: انواع خوراکآشپزباشیفاطمه درویشخوراک دال عدسطرز تهیه خوراک دال عدسمواد لازم برای تهیه خوراک دال عدس تعداد بازديد: 141 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است