Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 16:09

خوراك گوشت | طرز تهیه خوراک گوشت

خوراك گوشت | طرز تهیه خوراک گوشت

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

خوراك گوشت با كاری و شیر نارگیل

روغن مایع  2 قاشق سوپخوری

پیاز 1 عدد

گوشت راسته‌ی گوساله (خلالی خرد كرده)   250 گرم

پودر كاری سبز 1 قاشق سوپخوری

آب گوشت نیم لیتر

شیر نارگیل 3 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

 

 

طرز تهیه خوراک گوشت

در ظرف مناسبی مقداری روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز را اضافه كنید و در روغن تفت دهید. آن‌گاه گوشت و كاری را به آن بیفزائید و كمی تفت دهید. سپس آب گوشت و شیرنارگیل را درون تابه بریزید و درِ آن را بگذارید. حالا گوشت را به مدت 15-20 دقیقه با حرارت ملایم بپزید. بعد نمك و فلفل را اضافه نمائید و صبر كنید تا خوراك جا بیفتد.

اینك خوراك را در ظرف زیبائی بكشید، به سلیقه‌ی خود تزئین كنید و در صورت تمایل، با برنج مصرف كنید.

 

همچنین میتواند طرز تهیه خوراک گوشت دیگر را در زیر مشاهده کنید:

خوراك گوشت با سس سیب | طرز تهیه خوراک گوشت

  روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری

سس سویا  1 قاشق سوپخوری

برگ رزماری  1 شاخه

پیاز خرد كرده 1 عدد

فلفل سیاه  یك‌دوم قاشق چایخوری

جعفری خرد كرده  2 قاشق سوپخوری

گوشت راسته‌ی گوساله  400 گرم

هویج  2 عدد

قارچ 200 گرم

سیب زرد  200 گرم

نشاسته‌ی ذرت  1 قاشق سوپخوری

شیر 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

آب گوشت 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

طرز تهیه خوراک گوشت با سس سیب: 

در ظرف مناسبی روغن زیتون، سس سویا، رزماری، پیاز، فلفل و جعفری را بریزید و مخلوط نمائید. حالا گوشت را در این مخلوط بغلتانید. آن‌گاه درِ ظرف را بگذارید و به مدت یك شب در یخچال نگه دارید تا گوشت مزه‌دار شود. سپس گوشت را در ظرف نسوزی قرار دهید، هویج و قارچ را به آن بیفزائید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 5/1 ساعت بپزید. پس از پختن، گوشت را به صورت ورقه‌های نازك ببرید و در دیس مناسبی بچینید. حالا اطراف آن را با هویج و قارچ تزئین كنید. اكنون سس را روی خوراك بریزید و مصرف نمائید.

روش تهیه‌ی سس سیب برای خوراک گوشت:

سیب‌ها را پس از پوست گرفتن، به صورت خلالی خرد كنید. در ظرف مناسبی نشاسته، شیر و آب گوشت را با هم مخلوط سازید. و بعد ظرف را روی اجاق قرار دهید و با حرارت ملایم بپزید تا كمی غلیظ شود. سپس سیب را بیفزائید و 5 دقیقه‌ی دیگر سس را روی اجاق بپزید.

 

خوراک گوشت

برچسب ها: خوراک گوشتطرز تهیه خوراک گوشتآموزش خوراک گوشتدستور پخت خوراک گوشت تعداد بازديد: 1560 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است