Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 22:53

خوراک مرغ تاج محلی

خوراک  مرغ تاج محلی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

سینه و ران مرغ خرد کرده 1 کیلو

روغن به میزان لازم

پیاز ریز خرد کرده 2 عدد متوسط

زنجفیل 1 قاشق چایخوری

هل سبز 9 عدد

میخک 4 عدد

برگ بو  2 عدد

بادام بدون پوست 1 پیمانه

سیر له کرده 5 حبه

پودر زیره 1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز یک دوم  قاشق چایخوری

چوب دارچین یک تکه

کشمش بی‌دانه 4 قاشق سوپخوری

زعفران یک دوم  قاشق چایخوری

ماست 1 پیمانه

خامه یک دوم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

گشنیز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

مرغ را در روغن تفت دهید و کنار بگذارید. آنگاه پیاز را تفت دهید و زنجفیل، هل، میخک و برگ بو را به آن بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.

سپس بادام،‌ سیر، زیره، فلفل قرمز، دارچین و کشمش را نیز اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید.

اینک زعفران را به ماست افزوده و آن را کم کم به مخلوط بالا اضافه کنید. در آخر خامه را نیز بیفزائید.

حالا مرغ تفت داده را به همراه نمک، فلفل و کمی آب با حرارت ملایم بپزید و در نهایت مرغ را با مخلوط فراهم کرده ترکیب کنید و آن را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با گشنیز بیارائید.

برچسب ها: انواع خوراکغذای مللخوراک هندیآشپزباشیاعظم گلزارمنشانواع غذا با گوشت مرغخوراک مرغ تاج محلیطرز تهیه خوراک مرغ تاج محلی تعداد بازديد: 1292 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟