Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 تیر 1398 - 10:56

خوراک گوشت و پیاز

خوراک گوشت و پیاز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

گوشت مغز ران خرد کرده 800 گرم

آرد 2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون یک‌دوم پیمانه

آب‌گوشت 250 میلی‌لیتر

پیاز ریز  900 گرم

سیر له کرده 2 حبه

بیکن خرد کرده 3 برش

شکر قهوه‌ای یک‌سوم پیمانه

سرکه 1 قاشق سوپخوری

برگ بو  2 عدد

پوره گوجه‌فرنگی یک‌سوم پیمانه

فندق 150 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت را در آرد بغلتانید. آن‌گاه در تابة مناسبی نیمی از روغن زیتون را بریزید و تکه‌های گوشت را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.

حالا آب گوشت را بیفزائید و با حرارت ملایم گوشت را بپزید. سپس باقیمانده روغن را در تابه مناسبی بریزید و پیاز را تفت دهید، سیر و بیکن را نیز اضافه کنید.

اینک مواد فراهم کرده را به همراه شکر قهوه‌ای، سرکه، برگ بو، پوره گوجه‌فرنگی و فندق به گوشت اضافه کنید و 30 دقیقة دیگر خوراک را بپزید.

اینک خوراک را در ظرف مناسبی برای پذیرائی بکشید.

برچسب ها: انواع خوراکخوراک گوشتآشپزباشیاعظم گلزارمنشخوراک گوشت و پیازمواد لازم برای تهیه خوراک گوشت تعداد بازديد: 457 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است