طرز تهية ماهي:
تمام مواد لازم داده شده را با هم مخلوط كرده ، ماهي را به مدت يك ساعت در اين مايه بخوابانيد سپس آن را در آرد غلطانيده و در روغن فراوان كه بهتر است همان روغني كه پياز داغ را در آن سرخ كرده ايد باشد با حرارت كمي بيشتراز متوسط سرخ كنيد.
طرز تهيه سس ماهي:
آرد را در روغن زيتون تفت دهيد آب را كم كم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا آرد گلوله نشود ، زيره ، دارچين ، جوزهندي ، سويا سس و نمك و فلفل را اضافه كرده و مرتب هم بزنيد تا سس كمي غليظ شود و درپایان آبليمو را ااضافه كنيد.
طرز تهيه پلو:
سير رنده شده، زنجبيل و پياز نگيني شده را در روغن تفت داده ، برنج را اضافه کرده حدود 5 تا 6 دقيقه تفت دهيد ، 2 قاشق پياز داغ ، دارچين ، زيره ، جوزهندي، نمك ، فلفل و سويا سس را اضافه كنيد مواد را مخلوط كرده و سپس آب را بیفزاییدو بگذاريد تا آب برنج كشيده شود ، سپس حرارت را كم كنيد تا برنج دم بكشد . برنج را در ديس كشيده با قطعات ماهي سرخ شده و بقية پياز داغ و گشنيز تازه خرد شده روي برنج را تزیين كنيد . سس را در ظرف سس خوري ريخته و در كنار ديس برنج قرار دهيد وبه همراه برنج و ماهي ميل كنيد.