Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 12 اسفند 1402 - 17:42

خوراك قالبي بادمجان و پاستا

خوراك قالبي بادمجان و پاستا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

بادمجان............... 4 عدد

نمك و فلفل................. به ميزان لازم

پاستا (پنه).............. 500 گرم

روغن زيتون..............1 قاشق سوپخوري

پياز خردكرده............... 1 عدد

سير رنده كرده............... 2 حبه

ذرت كنسروي................. 3 قاشق سوپخوري

نخودفرنگي كنسروي................ 2 قاشق سوپخوري

پنير موزارلاي رنده‌كرده................ 250 گرم

تخم‌مرغ همزده.............. 1 عدد

گوجه‌فرنگي خردكرده.............. 200 گرم

ريحان خردكرده ............1 قاشق سوپخوري

اسفناج پخته...............100 گرم

 

مواد لازم براي تهيه‌ي سس

روغن زيتون............... 1 قاشق سوپخوري

سركه‌ي سفيد.............. 2 قاشق سوپخوري

ريحان خردكرده.............. 1 قاشق سوپخوري

شكر............. 1 قاشق سوپخوري 

روش‌تهیه

بادمجان‌ها را بشوئيد و به كمك پوست‌كن از طول، به ورقه‌هاي نازك ببريد و در آب نمك بخوابانيد. آن‌گاه پاستا را در آب جوش بريزيد و بجوشانيد تا نرم شود و بعد در آبكش بريزيد. روغن را در تابه بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا گرم شود. سپس پياز و سير را در آن تفت دهيد تا پياز طلائي رنگ شود. حالا ذرت و نخودفرنگي را بيفزائيد و 2 دقيقه تفت دهيد. آن‌گاه تابه را از روي حرارت برداريد و پنير، تخم‌مرغ، گوجه‌فرنگي، ريحان و پاستا را به آن بيفزاييد و مخلوط كنيد. اكنون ظرف نسوزي را چرب كنيد و بادمجان‌ها را در آن بچينيد به گونه‌اي كه كف و ديواره‌ي ظرف از بادمجان پوشيده شود و بادمجان‌ها از ديواره بلندتر باشد اكنون قدري از مايه‌ي فراهم‌كرده را روي بادمجان‌ها بريزيد و يك لايه اسفناج پخته رويش بگذاريد. دوباره روي اسفناج را با مخلوط پاستا بپوشانيد و لايه‌ي ديگري از اسفناج روي آن قرار دهيد تا به همين ترتيب ظرف از مواد پر شود. اينك با  بادمجان – كه از ديواره‌ها بلندتر است -روي مواد را بپوشانيد و ظرف را در قالبي كه تا نيمه از آب پر كرده‌ايد، قرار دهيد. حال قالب را در فر گرم‌كرده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد بگذاريد و به مدت تقريبي 20-25 دقيقه، خوراك را بپزيد و با سس ميل كنيد.

روش تهيه‌ي سس: همه‌ي مواد را با هم مخلوط كنيد و هم بزنيد تا شكر حل شود.

برچسب ها: خوراکطرز تهیه خوراک بادمجانخوراک بادکجان تعداد بازديد: 359 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است