Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:56

خوراك مرغ و سیب

خوراك مرغ و سیب

shooroshirin

0 0

آسان

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مــواد لازم:

 روغن زیتون ...............1 قاشق سوپخوری

پیاز خلالی خرد شده بزرگ ..............1 عدد

سیر خرد شده ..............1 حبه

هویج خلالی خرد شده متوسط .............. 3 عدد

كرفس خرد شده .............. 2 ساقه

نمك و فلفل ...............  به مقدار لازم

جوی پوست‌كنده .............  15 گرم

سینه مرغ بدون استخوان و پوست متوسط................  4 عدد

عصاره مرغ ............. 3 لیوان (750 میلی‌لیتر)

سیب متوسط  ...............3 عدد

طرز تهیه :

در ظرف مناسبی روغن زیتون بریزید، پیاز را در‌ آن تفت دهید تا نرم شود. سیر، هویج، كرفس، نمك و فلفل را بیفزایید و برای مدت 5 دقیقه تفت دهید. جو (از شب قبل خیس كنید) را اضافه نمایید. سپس سینه مرغ و عصاره مرغ را اضافه كنید تا به جوش آید. در این مرحله حرارت را كم كنید، درِ ظرف را بگذارید و حدود 5/1-1 ساعت بپزید. هسته‌های سیب را جدا نمایید و آنها را به قطعات مساوی برش دهید و به ظرف پخت اضافه كنید. حدود 15 دقیقه دیگر بپزید. سپس در ظرف مخصوص سرو بكشید و با جعفری تازه تزیین و سرو نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزیخوراک مرغطرز تهیه خوراک مرغخوراکطرز تهیهخوراک مرغ و سبزیجاتخوراک مرغ و سیب تعداد بازديد: 727 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است