Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 04:03

خوراک گوشت مكزیكی با مخلفات

خوراک گوشت مكزیكی با مخلفات

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

خوراک گوشت مكزیكی با مخلفات

فیله‌ی گوشت گوساله یك كیلوگرم

پودر چیلی  یك قاشق سوپخوری

پودر زیره یك قاشق چایخوری

پودر ارگانو یك دوم قاشق چایخوری

سیر له كرده دو حبه

رب گوجه فرنگی  60 گرم

آبلیمو  60 میلی‌لیتر

فلفل تند قرمز دو عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز یك عدد

روغن زیتون دو قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده یك عدد

كنسرو ذرت یك قوطی 300 گرمی

كنسرو لوبیا سفید  یك قوطی

نان لواش 6 تكه‌ به قطر  23 سانتیمتر

خامه‌ی ساده 125 گرم

گشنیز خرد كرده یك چهارم پیمانه

 

 

اعظم گلزارمنش

 فیله را به شكل نوارهای یك سانتیمتری ببرید و در ظرف مناسبی بریزید. آن‌‌گاه پودر چیلی، پودر زیره، ارگانو، سیر، رب كوجه فرنگی، آبلیمو و فلفل تند خرد كرده را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا روی ظرف را بپوشانید و به مدت سه ساعت یا یك شب در یخچال نگه دارید. اكنون فلفل دلمه‌ای را كباب كنید و دانه و پوست آن را بگیرید و به صورت نوارهای باریكی ببرید. بعد نیمی از روغن را در تابه‌ای بریزید و مخلوط فوق را در چند نوبت در روغن سرخ كنید. سپس آن را از تابه خارج كنید و باقیمانده‌ی روغن را در تابه بریزید. اینك پیاز را بیفزائید و روی اجاق با حرارت متوسط تفت دهید تا پیاز نرم شود. حالا مخلوط گوشت، فلفل دلمه‌ای، ذرت و لوبیا سفید را نیز اضافه كنید و تا گرم شدن مخلوط بر روی اجاق، هم بزنید. اكنون دو طرف لواش‌ها را به روغن مایع آغشته كنید و داخل قالب كوچكی- كه با فویل پوشانده‌اید- فرو ببرید تا به شكل سبد در آید. نان‌ها را به همین شكل در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 دقیقه و یا تا زمانی كه كاملاً برشته شوند، بگذارید. اینك داخل سبدهای نان را از مخلوط آماده پر كنید و با خامه و گشنیز خرد كرده، روی هر یك را تزئین نمائید و میل كنید.

برچسب ها: خوراک گوشتخوراک گوشت مکزیکیطرز تهیه خوراک گوشت با مخلفات تعداد بازديد: 1431 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است