Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 21 تیر 1399 - 21:25

خوراك بلغور گندم و كنگر

خوراك بلغور گندم و كنگر

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

بلغور گندم ...............1 پيمانه

روغن هسته‌ي انگور.............. 4 قاشق سوپخوري

لوبيا سبز تازه و خردكرده................ 20 عدد

كنگر خردكرده............... 10 ساقه

تره‌فرنگي خردكرده............... 1 بوته

قارچ ورقه‌اي خردكرده............... 150 گرم

سيب‌زميني (استامبولي) خردكرده............. 4 عدد

نمك............... به ميزان لازم

 پودر تخم‌گشنيز ...............1 قاشق چايخوري

رب گوجه‌فرنگي .............1 قاشق سوپخوري

آب مرغ............... 1 پيمانه

 

مواد لازم براي تهيه‌ي سس سبزي

كدوسبز پخته............... 1 عدد

هويج پخته........... 1 عدد

پيازچه.............. 2 ساقه

زنجفيل تازه و رنده‌كرده................1 قاشق‌ چايخوري

بادام‌زميني بي‌نمك بوداده.............1 قاشق سوپخوري

گشنيز تازه و خردكرده............ 1 قاشق سوپخوري

سركه‌ي برنج.............. 1 قاشق سوپخوري

آشپزباشی - معصومه عيوضي :

عصاره برگ و ریشه کنگر برای جلوگیری از رسوب چربی در جدار رگ‌ها مفید بوده و در درمان یرقان، سوءهاضمه، احساس ناراحتی در معده، نفخ، بی‌اشتهایی، تهوع، اسهال خفیف یا یبوست، نارسایی کبد، دفع مزمن آلبومین و کم‌خونی بعد از جراحی موثر بوده و از کبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می‌کند. کنگر معمولی گیاهی است خودرو با برگ‌های خاردار و ساقه‌های ضخیم شبیه به کرفس که از آن در پخت سوپ، خورش و حتی به صورت خام در سالاد استفاده می‌کنند. البته با توجه به اینکه برگ‌های آن تیغ‌های ریز و تیزی دارند، هنگام پاک کردن مراقب دستان خود باشید؛ پس بهتر است از دستکش استفاده کنید. کنگر طبیعتی گرم و خشک دارد و به همین علت آن را با ماست نیز می‌خورند و در ضمن برای آن دسته از افرادی که گرم‌مزاج هستند، خوردن آن توصیه می‌شود. علاوه بر این، کنگر منبع غنی پتاسیم است.

 

روش‌تهیه

ابتدا بلغور را در حدود 2 ساعت بخيسانيد. حالا آن را با مقدار كمي آب و نمك بپزيد. بعد از پخت، روغن را بيفزائيد. لوبيا سبز، كنگر و تره‌فرنگي را نيز بخارپز كنيد. اكنون قارچ، سيب‌زميني و سبزي‌هاي يادشده را با بلغور تركيب كنيد. نمك، تخم گشنيز، رب گوجه‌فرنگي و آب مرغ را به آن بيفزائيد و روي حرارت ملايم بپزيد. اينك خوراك را براي پذيرائي در ظروف مناسبي بكشيد و همراه با سس ميل كنيد.

روش تهيه‌‌ي سس

همه‌ي مواد را درون كاسه‌ي مخلوط‌كن بريزيد و پوره كنيد. آن‌گاه سس را در حدود يك ساعت در يخچال نگه‌داريد تا خنك شود.

برچسب ها: خوراکخوراک بلغور گندمخوراک بلغور گندم و کنگرطرز تهیه خوراک کنگر تعداد بازديد: 131 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است