Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 اسفند 1402 - 12:40

عدس‌پلوی مصری

عدس‌پلوی مصری

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

 مــواد لازم برای 6 تا 8 نفر:

 

 عدس خیسانده    .......... 350 گرم (یك و یك‌دوم پیمانه)

پیاز   ..........  2 عدد درشت

روغن زیتون  ........   3 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل سیاه  .........   به میزان لازم

زیره‌ سبز سائیده  ..........   1 قاشق سوپخوری

دارچین سائیده  ..........   یك‌دوم قاشق سوپخوری

برنج دانه‌بلند   ..........  225 گرم (یك پیمانه سر پُر)

برگ جعفری برای تزئین  ........   به میزان لازم

طرز تهیه :

عدس را درون صافی بریزید تا آبش گرفته شود. بعد آن را در تابه‌ مناسبی بریزید، به‌گونه‌ای كه تا 5 سانتیمتر روی آن را آب بپوشاند و روی حرارت بگذارید. وقتی شروع به جوشیدن كرد، به مدت

 

40 دقیقه تا یك ساعت و نیم صبر كنید تا عدس بپزد. سپس آن را آبكش كنید و كنار بگذارید. حالا یكی از پیازها را خرد و یكی دیگر را ورقه‌ورقه كنید. اینك 15 میلی‌لیتر (1 قاشق سوپخوری) از روغن را گرم نمایید و پیاز خردكرده را در آن تفت دهید. آنگاه، عدس، نمك، فلفل، زیره و دارچین را اضافه كنید. اكنون مقدار برنج یادشده و به همان اندازه آب را بردارید و به مخلوط  عدس بیفزایید. سپس درِ ظرف را بگذارید و به مدت 20 دقیقه صبر كنید تا برنج و عدس آرام‌آرام بپزند. حالا روغن باقیمانده را در تابه گرم نمایید و پیازهای ورقه‌كرده را در‌ آن سرخ كنید تا طلایی رنگ شوند. اینك عدس‌پلوی آماده را در ظرف زیبایی بكشید و با حلقه‌های پیاز و جعفری بیارایید.

برچسب ها: عدس پلوعدس پلو مصریتزیین عدس پلوعدس پلو مجلسیطرز تهیه عدس پلو مصری تعداد بازديد: 885 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است