Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 مرداد 1396 - 17:12

استانبولی پلو | طرز تهیه استانبولی پلو

استانبولی پلو | طرز تهیه استانبولی پلو

shooroshirin1

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه استانبولی پلو:

برنج 600 گرم (4 پیمانه)

 

روغن مایع 50 گرم

 

گوشت مغز ران یا سردست گوسفندی (مكعبی خرد كرده)300 گرم

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

آب 500 میلی‌لیتر  (2 پیمانه)

 

سیب‌زمینی استانبولی خلالی خرد كرده 250 گرم

 

زعفران حلكرده 4 قاشق سوپخوری

 

آب گوجه‌فرنگی 1 لیتر (4 پیمانه)

 

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

 

كره 100 گرم

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم جهت تهیه استانبولی پلو:

برنج را بخیسانید. در این میان روغن را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. گوشت را بیفزائید و تفت دهید. حالا نمك، فلفل، زردچوبه و آب را بیفزائید و بگذارید گوشت بپزد.

آن‌گاه برنج، سیب‌زمینی، زعفران و آب گوجه‌فرنگی را درون گوشت پخته بریزید و صبر كنید تا آب گوجه‌فرنگی كشیده شود. اكنون پیازداغ و كره را بیفزائید و استانبولی‌پلو را 30 دقیقه، دم كنید. استانبولی پلو را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: استانبولی پلواستانبولیانواع پلوانواع پلو با گوشتطرز تهیه استانبولیمواد لازم استانبولی تعداد بازديد: 370 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است