Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 23:07

رشته پلو قیسی (آ‌ذربایجان)

رشته پلو قیسی (آ‌ذربایجان)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مــواد لازم:

 برنج  ...........  ۲ پیمانه

رشته پلویی ........   ۱ پیمانه

برگه زرد آ‌لو  ...........  ۱۰۰گرم

قیسی ........   ۱۰۰ گرم

كره   ......... ۱۰۰گرم

پیاز داغ  ............   ۳ قاشق سوپخوری

شكر  ...............  ۱ قاشق سوپخوری

نمك ، فلفل و زردچوبه  ...........  به میزان لازم

زعفران دم كرده   ............ ۱ قاشق سوپخوری

دارچین  ..........  ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

برنج را كه از ۳ ساعت قبل با نمك خیس كرده اید درآ‌بجوش بریزید. در حد آ‌بكش شدن كه رسید رشته پلویی را اضافه كنید و چند جوش كه زد آ‌ن را آ‌بكش نمایید. برگه زرد آ‌لو و قیسی را حدود نیم ساعت در آ‌ب گرم خیس كنید. بعد آ‌ن را شسته و با كره داغ شده در ظرفی بریزید.

 

روی آ‌ن را پیاز داغ، شكر، زردچوبه و فلفل بریزید و كمی تفت دهید. زعفران را نیز اضافه كنید. كف قابلمه را از مواد ته دیگ مورد علاقه تان قرار دهید. كمی برنج آ‌بكش شده روی آ‌ن بریزید و سپس از مواد لابلای برنج بریزید و اجازه دهید تا برنج دم بكشد. برنج را در ظرف مناسب ریخته، روی آ‌ن را با برگه های قیسی، كمی دارچین، خلال پسته و در صورت دلخواه فیله مرغ سرخ شده تزیین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیرشته پلوغذاهای سنتیطرز تهیهطرز تهیه رشته پلورشته پلو با قیسیرشته پلو آذربایجان تعداد بازديد: 1618 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است