Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 اسفند 1396 - 16:05

پله پلو (استان مرکزی)

پله پلو (استان مرکزی)

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه پله 

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

طرز تهیه پله پلو:

پَله و برنج را جداگانه در دو كاسه‌ی مناسب بریزید، آنها را بشوئید و 2 ساعت بخیسانید. آن‌گاه آب را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید.

برنج را بیفزائید و بگذارید نیم‌پز شود. حالا پَله، نمك، فلفل، زردچوبه و روغن را اضافه كنید و بگذارید بپزد و آبش كاملاً كشیده شود. سپس آن را به مدت تقریبی 30 دقیقه، دم كنید.

اكنون سیب‌زمینی و پیاز را جداگانه سرخ كنید، پَله پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با سیب‌زمینی، پیاز و ماهیچه بیارائید.

یادآوری 1: برای پختن ماهیچه، آن را همراه با آب، زردچوبه و پیاز در قابلمه بریزید و روی اجاق بپزید. در اواخر پخت، نمك به آن بزنید و بگذارید آب ماهیچه كشیده شود و به یك پیمانه برسد.

یادآوری 2: پَله همان بلغور گندم است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوانواع پلوآشپزی با ماهیچهآشپزی استان مرکزیپله پلوآشپزی با بلغور تعداد بازديد: 855 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است