Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:39

باميه پلو | طرز تهیه بامیه پلو

باميه پلو | طرز تهیه بامیه پلو

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه بامیه پلو:

كره 150 گرم

 

برنج 200 گرم

 

آب مرغ 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

بامیه 200 گرم

 

سركه‌ی قرمز 50 میلی‌لیتر (سه و یك‌دوم قاشق سوپخوری)

 

پیازچه‌ی خرد كرده 2 ساقه

 

فیله‌ی گوجه‌فرنگی خرد كرده 2 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

طرز تهیه بامیه پلو:

100 گرم از كره را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق آب كنید. برنج خیسانده را بیفزائید و قدری تفت دهید تا شیشه‌ای و شفاف شود.

آن‌گاه آب مرغ را بیفزائید، در قابلمه را ببندید و برنج را روی حرارت متوسط، به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید. سپس ساقه‌ی بامیه‌ها را بگیرید و همراه با سركه در كاسه‌ی مناسبی بریزید و هم بزنید تا كاملا به سركه آغشته شوند.

بعد بامیه‌ها را زیر آب سرد بگیرید. باقیمانده‌ی كره را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیازچه را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید.

حالا بامیه‌ها، گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل، آبلیمو و قدری آب به آن بیفزائید و 20 دقیقه، بامیه را بپزید. اكنون برنج پخته را در ظرف مناسبی بكشید و با بامیه و گوجه‌فرنگی بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوانواع پلوباميه پلوآشپزی با بامیهغذا با بامیهدستور بامیه پلوطرز تهیه بامیه پلو تعداد بازديد: 9794 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است