Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 04:51

پلوی منگن

پلوی منگن

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

  مــواد لازم:

 برنج   ............  2 پیمانه

گوشت بره  .............   100 گرم

پیاز نگینی خردشده ............    1 عدد

قارچ خردشده   .............  100 گرم

گوجه‌فرنگی  ............   3 عدد

نمك و فلفل سیاه ............    مقداری

شوید تازه   ............  50 گرم

گردوی خردشده ..............    نصف پیمانه

 طرز تهیه :

برنج را با آب ولرم و نمك به مدت یكساعت بخیسانید. سپس بشویید و آب آن را صاف نمایید. گوشت قیمه‌‌ای ریز شده را در قابلمه‌ای بریزید و2 قاشق روغن اضافه نمایید. سپس پیاز را بیفزایید و هم بزنید. پیاز كه طلایی رنگ شد، قارچ‌ها را اضافه كنید. آنگاه پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بگیرید و به صورت ریز خرد كنید و به گوشت بیفزایید. یك پیمانه آب به آن اضافه كنید. درِ قابلمه را بگذارید و شعله را ملایم نمایید تا گوشت پخته شود. در قابلمه‌ای دیگر، برنج را با 3 قاشق روغن تفت دهید. سپس نمك و بعد گوشت آماده شده را اضافه نمایید و مقدار متناسب با برنج آب بریزید و برنج را دم كنید تا زمانی كه كاملا دم بكشد. در پایان، شوید و گردوی خرد شده را با برنج مخلوط نمایید. اكنون برنج را در كاسه‌ای بكشید و با قاشق چوبی روی آن را فشار دهید و در دیس مناسبی برگردانید. می‌توانید روی آن را با گردو و ساقه شوید تزیین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیپلوآشپزی ایرانیپلو منگنطرز تهیه پلو منگن تعداد بازديد: 985 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است