Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 12:15

پلو پاکستانی

پلو پاکستانی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

روغن به میزان لازم

 پیاز  رنده کرده 2 عدد

هویج رنده کرده  2 عدد

گل کلم خرد کرده  100 گرم

نخود فرنگی  250 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

دارچین به میزان لازم

سیر له کرده  2 حبه

پودر هل  1 قاشق چایخوری

برنج 750 گرم  (5‌پیمانه)

آشپزباشی - سرمه جلیلی

قدری روغن در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز را در روغن تفت دهید.

حالا هویج را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس گل کلم، نخودفرنگی، نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، سیر و پودر هل را افزوده و مخلوط نمائید.

اینک برنج را آبکش کنید.حالا با کفگیر مقداری برنج در قابلمه بریزید و از مواد تفت داده شده روی برنج بریزید.

به همین ترتیب تمام برنج و مواد را لا به لای هم قرار دهید و در نهایت مقداری روغن داغ و در صورت تمایل زعفران روی سطح پلو بدهید و آن را دم کنید.

برچسب ها: آشپزباشیپلو پاکستانیسرمه جلیلیطرز تهیه پلو پاکستانیمواد لازم برای تهیه پلو پاکستانی تعداد بازديد: 1236 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است