Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 اسفند 1398 - 18:37

دلمه گوجه‌فرنگی با مرغ | انواع دلمه

دلمه گوجه‌فرنگی با مرغ | انواع دلمه

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه دلمه گوجه فرنگی با مرغ

گوجه‌فرنگی  4 عدد درشت

 

كره 50 گرم

 

پیاز  1 عدد

 

قارچ ورقه‌ای خردكرده 250 گرم

 

سینه‌ مرغ پخته و خردكرده نصف یك عدد

 

آرد  1 قاشق سوپخوری

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

فلفل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

خامه‌ صبحانه 150 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی با مرغ

گوجه‌فرنگی‌ها را بشوئید و خشك كنید. آن‌گاه دایره‌ای از سر گوجه‌فرنگی‌ها بردارید، داخلشان را خالی كنید و قدری نمك بپاشید. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را وارونه بگذارید. حال كره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. بعد قارچ را به آن اضافه كنید و تفت دهید.

اكنون مرغ، آرد و گوشته‌ گوجه‌فرنگی‌ها را هم در تابه بریزید و 2 دقیقه‌ دیگر تفت دهید. آن‌گاه نمك، فلفل و خامه را بیفزائید و مخلوط كنید. اینك داخل گوجه‌فرنگی‌ها را با مخلوط فراهم‌كرده پر كنید، سر گوجه‌فرنگی‌ها را در جای خود قرار دهید و در ظرف نسوز چربكرده بچینید. دلمه‌ها را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: آموزش دلمهمواد لازم دلمهدلمهآشپزی با گوجه فرنگیروش تهیه دلمهدلمه با مرغدلمه با گوجهدلمه گوجه‌فرنگی با مرغ تعداد بازديد: 854 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است