Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 آذر 1399 - 12:18

دلمه سیرابی | طرز تهیه دلمه سیرابی

دلمه سیرابی | طرز تهیه دلمه سیرابی

shooroshirin3

0 0

سخت

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای دلمه سیرابی:

برنج 150 گرم

 

بلغور 100گرم

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

 

پیاز خرد كرده 2 عدد متوسط

 

گوشت چرخكرده 250گرم

 

كشمش پلوئی 50 گرم

 

نمك و فلفل قرمز به میزان لازم

 

سیرابی گوسفند پاك كرده 1كیلو گرم

 

زعفران حلكرده 2 قاسق سوپخوری

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 دلمه سیرابی | طرز تهیه دلمه سیرابی

برنج و بلغور را در كاسه‌های جداگانه بخیسانید و كنار بگذارید. آن‌گاه قدری از روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید. روی اجاق بگذارید، پیاز و گوشت را بیفزائید و تفت دهید. سپس كشمش را بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید.

حالا برنج و بلغور را در صافی بریزید و به مواد درون تابه اضافه كنید و قدری نمك و فلفل به آن بزنید. اینك سیرابی را به اندازه‌ كف دست ببرید و هر بار به اندازه‌ یك قاشق سوپخوری از مواد فراهم كرده روی سیرابی بریزید، سیرابی را بپیچید و با نخ و سوزن محكم كنید تا باز نشود!

حالا دلمه‌ها را در قابلمه‌ مناسبی قرار دهید، قدری نمك بپاشید و به اندازه‌ای آب بریزید كه روی دلمه‌های سیرابی را بپوشانید. اكنون زعفران را بیفزائید و قابلمه را روی حرارت بگذارید و به مدت تقریبی 6-8 ساعت، دلمه را بپزید. آن‌گاه دلمه‌ سیرابی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش دلمهدلمهروش تهیه دلمهدلمه سیرابیدلمه با سیرابیمواد لازم دلمه سیرابیتهیه دلمه سیرابی تعداد بازديد: 1541 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است