Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 شهریور 1399 - 03:39

كوفته ماست

كوفته ماست

shooroshirin7

0 1

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز برای تهیه کوفته ماست:

گوشت چرخكرده بدون چربی 600 گرم

 

پیاز رنده كرده 1 عدد متوسط

 

نمك  به میزان لازم

 

فلفل سیاه  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

زردچوبه  1 قاشق چایخوری

 

ادویه  1 قاشق چایخوری

 

جوز هندی رنده كرده  یك‌سوم قاشق چایخوری

 

شوید خردكرده  1 پیمانه

 

جعفری خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

سیر رنده كرده  2 حبه

 

روغن مایع مخصوص سرخ كردن  3 قاشق سوپخوری

 

زعفران یك‌دوم قاشق چایخوری

 

ماست چكیده 500 گرم (2 پیمانه)

 

سس سفید  1 پیمانه

 

آبلیموی تازه  3 تا 4 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه کوفته ماست:

ابتدا  گوشت، پیاز، نمك، فلفل، زردچوبه، ادویه، جوز هندی، نیمی از شوید، جعفری و یك حبه از سیر را دركاسه‌ای بریزید و خوب ورز دهید.

 آن‌گاه از مایه فراهم‌كرده، كوفته قل‌قلی تهیه كنید و آن‌ها را در روغن كمی سرخ كنید.

 سپس در قابلمه مناسبی یك پیمانه آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.

 كوفته‌ها را بیفزائید و به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزید. اینك زعفران را بیفزائید و صبر كنید تا آب كوفته كشیده شود.

اكنون ماست چكیده را با سس سفید، باقیمانده سیر، شوید، جعفری و آبلیمو مخلوط كنید و به كوفته‌ بیفزائید آن را از روی حرارت بردارید و برای پذیرائی در كاسه‌ مناسبی بكشید.

یادآوری: برای تهیه سس سفید؛ 25 گرم آرد را در ماهی‌تابه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم كمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود، حالا 25 گرم كره به آن بیفزائید.

سپس 250 میلی‌لیتر شیر را آرام و به تدریج به مخلوط بیفزائید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. صبر كنید تا سس كمی غلیظ شود.

 

برچسب ها: كوفتهانواع غذاكوفتــه ماســتآشپزي سنتيانواع كوفتهآموزش كوفتهماست تعداد بازديد: 2619 تعداد نظرات: 0

نظرتون در مورد اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است