Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 19:52

كوفته تبریزی | طرز تهیه کوفته تبریزی

كوفته تبریزی | طرز تهیه کوفته تبریزی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

کوفته تبریزی | طرز تهیه کوفته تبریزی

مواد لازم برای مایه‌ی كوفته

 

گوشت چرخكرده نیم كیلوگرم

 

لپه 1 پیمانه

 

پیاز 1 عدد

 

تخم مرغ 2 عدد

 

برنج نیم پیمانه

 

تره، مرزه و ترخون خردكرده 250 گرم

 

نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم

 

مواد لازم میانی كوفته

 

آلوی خشك چند عدد

 

پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

 

مغز گردو خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

زرشك 2 قاشق سوپخوری

 

خلال بادام 2 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ پخته 2 عدد

 

مواد لازم سُس كوفته

 

روغن 2 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

زعفران به میزان لازم

 

آب جوش به میزان لازم

آشپزباشی

 طرز تهیه کوفته تبریزی:

ابتدا گوشت چرخكرده را دوباره چرخ كنید تا كاملاً نرم شود. لپه را بپزید و بعد از پخت، آن را نیز چرخ كنید.

آن‌گاه لپه، گوشت و پیاز رنده‌كرده را با هم مخلوط نمائید.

تخم مرغ‌ها را نیز به این مخلوط بیفزائید. حالا برنج را- كه قبلاً پخته‌اید- ‌همراه با سبزی‌ها به مایه افزوده و مخلوط نمائید.

سپس ادویه‌‌ها و نمك را بیفزائید و مایه را با دست ورز دهید تا خوب مخلوط شود و مایه‌ی كوفته كاملاً چسبنده و یكدست گردد.

حالا به اندازه‌ی پرتقال از مایه‌ی كوفته برداشته، در دست گلوله كنید.

حفره‌ای در آن ایجاد نمائید، از مواد میانی داخلش بگذارید و دوباره آن را به‌صورت توپ درآورید، در قابلمه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید، رب گوجه‌فرنگی و زعفران را با آب جوش مخلوط كنید.

اكنون كوفته‌ها را در آن قرار دهید، تا یك طرفشان پخته شود. درِ قابلمه را نگذارید. زیرا كوفته ترك می‌خورد. وقتی یك طرف پخت، كوفته‌ها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم بپزد.

یادآوری 1: بهتر است آلو را خیس كنید و درون كوفته بگذارید.

یادآوری 2: قرار دادن جوجه در كوفته، در مجالس رسمی تبریز مرسوم است.

نکته

فرق كوفته‌ی تبریزی با كوفته‌های دیگر، بیش‌تر به روش تهیه و مواد به‌كار رفته در آن برمی‌گردد.

در این غذا، از انواع سبزی‌های معطر استفاده می‌شود. به روش سنتی، گوشت این كوفته را در هاون سنگی و با دسته‌هاون چوبی می‌كوبند و كم‌كم سبزی‌ها و لپه را به آن می‌افزایند.

ولی امروزه، گاهی گوشت چرخكرده، برای آسان‌سازی‌ كار استفاده می‌شود.

كوفته‌ی تبریزی، از مواد زیر درست می‌شود:

مایه‌ی كوفته، مواد میانی و آب كوفته.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش کوفتهانواع کوفتهآشپزی سنتیسس کوفتهغذای تبریزیآشپزی تبریزیکوفته تبریزیمواد میانی کوفته تعداد بازديد: 977 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است