Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 07:55

کوفته لپه و گردو | طرز تهیه کوفته لپه

کوفته  لپه و گردو | طرز تهیه کوفته لپه

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کوفته لپه و گردو:

 لپه پخته و آسیاب کرده 300 گرم

 

گردوی آسیاب کرده 300 گرم

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ 2 عدد

 

تره خرد کرده یک دوم پیمانه

 

ترخون و مرزه خشک 1 قاشق سوپخوری

 

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

پیاز داغ 4 قاشق سوپخوری

 

آب 1 لیتر

آشپزباشی- مریم نویدی زاده

طرز تهیه کوفته لپه و گردو 

لپه، گردو، آرد، تخم‌مرغ، سبزیجات معطر، نمک، فلفل و زردچوبه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه هربار از مایه فراهم کرده قدری برداشته و در دست گرد کنید.

حالا سس کوفته را به این ترتیب فراهم کنید؛ پیاز داغ و زردچوبه را در قابلمه مناسبی بریزید و 30 ثانیه روی اجاق مخلوط کنید، آب را بیفزائید و بگذارید.

اکنون آب را بیفزائید و بگذارید بجوشد. کوفته‌ها را در سس جوشان بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه آن را بپزید.   

 

برچسب ها: آموزش کوفتهانواع کوفتهکوفته لپه و گردوکوفته لپهکوفته گردو تعداد بازديد: 1657 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است