Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1399 - 13:23

دلمه كاهو (گیاهی) | طرز تهیه دلمه کاهو

دلمه كاهو (گیاهی) | طرز تهیه دلمه کاهو

shooroshirin3

0 0

سخت

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه دلمه کاهو

روغن هسته انگور یا روغن زیتون 100 میلی‌لیتر

 

پیازچه خرد كرده 10 ساقه

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد كرده 1 عدد

 

فلفل دلمه‌ای زرد خرد كرده 1 عدد

 

قارچ ریز خرد كرده  400 گرم

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

فلفل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

برنج پخته 200 گرم

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

برگ كاهو 1 كیلوگرم

 

آب 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 طرز تهیه دلمه کاهو:

نیمی از روغن را در تابه بریزید. و روی اجاق بگذارید پیازچه، فلفل‌ها‌ی دلمه‌ای و قارچ را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه رب گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. اینك برنج و آبلیمو را هم بیفزائید و مخلوط كنید. سپس یك قاشق سوپخوری از مواد فراهم كرده روی هر برگ كاهو بریزید و به شكل بقچه یا رول بپیچید.  

دلمه‌های كاهو را كنار هم و بدون فاصله، در قابلمه مناسبی بچینید و رویش بشقابی بگذارید و جسم سنگینی روی آن قرار دهید تا دلمه‌ها باز نشوند! اكنون آب و باقیمانده روغن را روی دلمه بریزید و به مدت تقریبی30 دقیقه بپزید. حالا دلمه‌ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: دلمه با کاهوآشپزی با کاهودلمه كاهودلمه گیاهیآموزش دلمه گیاهیمواد لازم دلمه گیاهیتهیه دلمه گیاهی تعداد بازديد: 2640 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است