Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 23:19

كوفته بادمجان | طرز تهیه کوفته بادمجان

كوفته بادمجان | طرز تهیه کوفته بادمجان

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای پخت کوفته بادمجان:

بادمجان كبابی 300 گرم

 

برنج پخته 100 گرم

 

گوشت چرخكرده 400 گرم

 

نعنا خشك 2 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز1 عدد متوسط

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

آب 1 لیتر (4 پیمانه)

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 مواد لازم برای تهیه کوفته بادمجان:

همه مواد كوفته به غیر از تخم‌مرغ‌ها - را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید و تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی به آن بیفزائید. آن‌گاه روی مایه را بپوشانید و كنار بگذارید تا چسبندگی لازم را به دست آورد.

اكنون هر بار به اندازه یك نارنگی از مایه كوفته بردارید، به شكل توپ درآورید و در روغن سرخ كنید. سپس كوفته‌ها را در سس جوشان بیندازید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، بپزید. حالا كوفته را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

روش تهیه سس: روغن را در تابه بریزید، پیاز را به آن بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود، آن‌گاه رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و كمی تفت دهید. سپس آب را اضافه كنید و بگذارید سس بجوشد.

 

برچسب ها: کوفتهآشپزی با بادمجانانواع کوفتهطرز تهیه کوفتهمواد اولیه کوفتهآشپزباشیاعظم گلزارمنشكوفته بادمجان تعداد بازديد: 3193 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است