Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 آذر 1399 - 00:25

دلمه به | طرز تهیه دلمه به

دلمه به | طرز تهیه دلمه به

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه دلمه به:

به 4 عدد درشت

 

آبلیمو 4 قاشق سوپخوری

 

لپه 60 گرم

 

برنج 200 گرم

 

روغن مایع 4 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز خردكرده 1 عدد متوسط

 

گوشت چرخكرده 200 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

قیسی ریز خردكرده 100 گرم

 

دارچین یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

آب جوش 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

آبلیمو‌ی اضافی 1 قاشق سوپخوری

 

شكر 2 قاشق سوپخوری

 

آلو بخارا 100 گرم

آشپزباشی- پورانداخت نمیرانیان

 طرز تهیه دلمه به:

به را بشوئید، دایره‌ای از سر آن بردارید و داخلش را خالی كنید. آن‌گاه آبلیمو را به دیواره‌ داخلی به بمالید تا به، سیاه نشود!

لپه و برنج را جداگانه بخیسانید و بپزید و آبكش كنید. حالا روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید و پیاز و گوشت را در آن تفت دهید. سپس نمك، فلفل، قیسی و دارچین را بیفزائید و مخلوط كنید.

اكنون داخل به‌ها را با مخلوط فراهم كرده، پر كنید و دلمه‌ به را در ظرف چربكرده‌ نسوزی قرار دهید. اینك آب جوش، آبلیمو و شكر را مخلوط كنید و همراه با آلو روی دلمه بریزید. حالا دلمه را در فر گرم شده با دمای 175 درجه‌ سانتیگراد، به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزید.

 

برچسب ها: دلمهآشپزی با بهتهیه دلمهدلمه بهآموزش دلمه بهروش تهیه دلمه بهدلمه با بهمواد لازم دلمه بهطرز تهیه دلمه به تعداد بازديد: 1793 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است