Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 08:57

دلمه پرتقال | طرز تهیه دلمه پرتقال

دلمه پرتقال | طرز تهیه دلمه پرتقال

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد دلمه پرتقال | طرز تهیه دلمه پرتقال

پرتقال درشت 4 عدد

 

آب پرتقال 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

برنج 2 پیمانه (300 گرم)

 

روغن كنجد 2 قاشق چایخوری

 

كنسرو  ذرت 100 گرم

 

نمك چینی یك‌دوم قاشق چایخوری

 

تخم خردل 2 قاشق چایخوری

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

تخم‌‌مرغ 3 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

جوانه‌ ماش 50 گرم

آشپزباشی- پورانداخت نمیرانیان

 طرز تهیه دلمه پرتقال:

پرتقال‌ها را بشوئید و دایره‌ كوچكی از سر آن بردارید و داخلشان را خالی كنید. آن‌گاه پرتقال‌ها را به مدت 5 دقیقه، در آب جوش بجوشانید و بعد در آب سرد قرار دهید. این كار را سه بار تكرار كنید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود. اینك پرتقال‌ها را 5دقیقه در آب پرتقال بجوشانید و در آبكش بریزید.

حالا برنج را در آب‌جوش بپزید و در صافی بریزید و به مدت 35 دقیقه دم كنید. اكنون برنج، روغن كنجد، ذرت، نمك چینی و تخم‌خردل را در كاسه‌ مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه روغن زیتون را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید.

تخم‌مرغ‌های همزده را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا بپزد و رشته رشته شود. اینك تخم‌مرغ‌ها، نمك و فلفل را به مواد فراهم كرده بیفزائید و داخل پرتقال‌ها را با این مخلوط پر كنید و با جوانه‌ ماش بیارائید.

یادآوری: نمك چینی را می‌توانید از فروشگاه‌های معتبر تهیه كنید. اگر در دسترس نبود نمك طعام را جایگزین آن نمائید.

 

 

برچسب ها: آموزش دلمهمواد لازم دلمهدلمهدلمه پرتقالآموزش دلمه پرتقالدلمه با پرتقالتهیه دلمهطرز تهیه دلمه پرتقال تعداد بازديد: 1100 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است