Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 3 شهریور 1398 - 20:40

کوفته فسنجان

کوفته  فسنجان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم  برای 4-6 نفر

گوشت چرخکرده  250 گرم

تخم مرغ  1 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

پیاز رنده کرده و آب گرفته  1 عدد متوسط

آرد نخودچی  2 قاشق سوپخوری

نعنا خشک  1 قاشق سوپخوری

رب انار  4 قاشق سوپخوری

پیاز داغ   2 قاشق سوپخوری

گردوی آسیاب کرده   50 گرم

آب   3 پیمانه

آشپزباشی - معصومه فلاحی

گوشت را به همراه تخم‌مرغ، نمک،فلفل، زردچوبه، پیاز و آرد نخودچی مخلوط کنید و خوب  ورز دهید.

نیمی از نعنا خشک و 1 قاشق سوپخوری  از رب انار را نیز به مواد بیفزائید و دوباره ورز دهید تا مواد خوب مخلوط شود.

آن‌گاه مواد را به مدت تقریبی30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. در این فاصله پیازداغ را در ظرف مناسبی بریزید.

فلفل و زردچوبه را بیفزائید و اندکی تفت دهید. سپس پودر گردو و باقیماندۀ نعنا و رب انار را اضافه کنید و اندکی دیگر تفت دهید.

حالا آب را بیفزائید و اجازه دهید تا سس به جوش آید.

اکنون هر بار از مواد فراهم کرده به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و در دست فرم دهید  و آنها را در سس بیندازید و به مدت تقریبی 40-50 دقیقه صبر کنید تا سس جا بیفتد و کوفته بپزد.

یادآوری: در صورتی‌که رب انار غلیظ بود در میزان مصرف دقت کنید.

برچسب ها: غذای سنتیآشپزباشیمعصومه فلاحیکوفته فسنجانطرز تهیه انواع کوفته و دلمهطرز تهیه کوفته فسنجانغذای سنتی کاشان تعداد بازديد: 223 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است