Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 20:53

کوفته برنجی

کوفته برنجی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

برنج  100 گرم

لپه  70 گرم

گوشت چرخکرده بدون چربی 500 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

سبزی کوفته تمیز کرده و خرد کرده 200 گرم

کره  50 گرم

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

زردچوبه به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی  2 قاشق سوپخوری

آلو یا قیسی  به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برنج را بخیسانید و لپه را بپزید. آن‌گاه در ظرف مناسبی گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و سبزی را خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند.

حالا دو قاشق از برنج را کنار بگذارید و بقیه آن را همراه با لپه به گوشت بیفزائید و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.

سپس کره و پیازداغ را به همراه  زردچوبه، نمک، فلفل و رب گوجه‌فرنگی در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و قدری تفت دهید.

اینک به میزان کافی آب جوش افزوده و صبر کنید تا سس به حالت جوش درآید.

سپس از مایه گلوله‌هایی در دست آماده کنید و در سس تهیه کرده بریزید. زمانیکه کوفته‌ها تمام شد باید کاملا روی کوفته را سس قرار گرفته باشد.

حالا برنج باقیمانده و دو قاشق از سبزی کنار گذاشته را به سس اضافه کنید. اکنون کوفته را با حرارت ملایم به مدت 2 ساعت بپزید.

یادآوری 1: در صورت دلخواه در وسط کوفته‌ها یک آلو یا قیسی قرار دهید.

یادآوری 2: قبل از اضافه کردن سبزی به مواد 2 قاشق از سبزی خرد کرده را بر ای سس کوفته کنار بگذارید.

برچسب ها: کوفته برنجیآشپزباشیاعظم گلزارمنشآموزش انواع کوفتهانواع کوفته و دلمهطرز تهیه کوفته برنجیمواد لازم برای تهیه کوفته برنجی تعداد بازديد: 1483 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است