Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 اسفند 1398 - 20:33

دلمه نان | طرز تهیه دلمه نان

دلمه نان | طرز تهیه دلمه نان

shooroshirin3

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كره 50 گرم

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد

 

گوشت گوساله مكعبی خرد كرده 600 گرم

 

نخودفرنگی 50 گرم

 

هویج خرد كرده 1 عدد

 

گوجه‌فرنگی خرد كرده 1 عدد

 

نمك و رازیانه  از هر كدام یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آب‌جوش 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

نان گرد كوچك 4 عدد

 

نعنا یا پونه خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- سرور چاووشی

 طرز تهیه دلمه نان:

تابه مناسبی را روی اجاق بگذارید و نیمی از كره را در آن آب كنید. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شود. حالا گوشت را بیفزائید و تفت دهید تا رنگش تغییر كند. سپس نخودفرنگی، هویج، گوجه‌فرنگی، نمك، رازیانه و آب‌جوش را اضافه كنید و بگذارید مواد بپزد و آبش كشیده شود.

اینك دایره كوچكی از روی نان‌ها بردارید و داخلشان را خالی كنید. آن‌گاه نان‌ها را با مخلوط فراهم كرده، پر كنید. حالا باقیمانده كره را آب كنید و نعنا را در آن تفت دهید. نعنا را روی مواد داخل نان، بریزید و تكه‌ بریده نان‌ها را در جای خود بگذارید. اكنون نان‌های پركرده را در سینی شیرینی‌پزی قرار دهید و به مدت تقریبی 5 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم سازید و بلافاصله میل كنید.

یادآوری: رازیانه را می‌توانید از عطاری‌ها تهیه نمائید.

 

برچسب ها: دلمهدلمه نانآموزش دلمه نانروش تهیه دلمه نانمواد لازم دلمه نانتهیه دلمه ناندلمه با نان تعداد بازديد: 877 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است