Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 25 آذر 1398 - 17:15

کوفته ریزه

کوفته ریزه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

موادلازم برای 6-8 نفر

پیاز سرخکرده 2 قاشق سوپخوری

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

گوشت چرخکرده  1 کیلو گرم

برنج نیم دانه  100 گرم

آرد گندم  50 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

سیب زمینی 2 عدد

آشپزباشی - حسن میرزائی

پیازداغ، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و یک دقیقه تفت دهید.

آن‌گاه به میزان لازم آب بریزید و اجازه دهید تا سس بجوش آید.

حالا گوشت، برنج خیس کرده، آرد گندم، نمک،‌ فلفل و زردچوبه را در ظرف مناسبی بریزید و  ورز دهید.

سپس هر  بار به اندازه یک گردو از مواد فراهم کرده برداشته و در دست گرد کنید و در سس در حال جوش بریزید.

اکنون در قابلمه را بگذارید تا کوفته‌ها قدری بپزند. اینک سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته، خرد کنید و به کوفته بیفزائید و اجازه دهید خوراک بپزد.

برچسب ها: آشپزباشیکوفته ریزهانواع کوفته و دلمهغذای گوشتیحسن میرزائیروش تهیه کوفته ریزهمواد لازم برای تهیه کوفته ریزه تعداد بازديد: 262 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است