Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 اسفند 1398 - 18:51

دلمه سیب درختی | طرز تهیه دلمه سیب درختی

دلمه سیب درختی | طرز تهیه دلمه سیب درختی

shooroshirin3

0 0

سخت

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم دلمه سیب درختی:

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز خردكرده 1 عدد

 

گوشت چرخكرده 200 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

دارچین  1 ‌قاشق چایخوری

 

لپه پخته 50 گرم

 

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

سیب سبز و قرمز از هر كدام 2 عدد درشت

 

كره 3 قاشق سوپخوری

 

آب  100 میلی‌لیتر

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 طرز تهیه دلمه سیب درختی

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا سبك شود. حالا گوشت، نمك، زردچوبه و دارچین را اضافه كنید و 7 دقیقه دیگر، گوشت را تفت دهید. سپس لپه، یك قاشق سوپخوری از زعفران، شكر و آبلیمو را درون گوشت بریزید و مخلوط كنید.

اینك داخل سیب‌ها را خالی كنید و با مواد فراهم‌كرده پر نمائید و در ظرف نسوز چربكرده بچینید. اكنون كره، آب و باقیمانده زعفران را روی حرارت بگذارید تاكره آب شود و آن را روی دلمه‌های سیب بریزید. روی ظرف را با كاغذ آلومینیوم بپوشانید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید.

 

برچسب ها: مواد لازم دلمهدلمهطرز تهیه دلمهروش تهیه دلمهدلمه سیب درختیآموزش دلمه سیبدلمه با سیب درختیدلمه با سیب تعداد بازديد: 2140 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است