Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 20:33

كوفته ترخون و مرزه

كوفته ترخون و مرزه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کوفته ترخون و مرزه:

‌ گوشت چرخكرده بدون چربی 500 گرم

 نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم

 

برنج  150 گرم (1 پیمانه)

 

لپه  150 گرم

 

پیازداغ  2 قاشق سوپخوری

 

سبزی معطر و خردكرده (نعنا، جعفری، پیازچه، تره و شوید) 350 گرم

 

ترخون و مرزه  150 گرم

 

تخم مرغ  1 عدد

 

زعفران حل كرده  1 قاشق چایخوری

 

آلو بخارای خیس‌كرده  200 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس كوفته

 

روغن 3  قاشق سوپخوری

 

پیازداغ  2 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه فرنگی  1 قاشق سوپخوری

 

آب  به میزان لازم

آشپزباشی

 طرز تهیه کوفته ترخون و مرزه:

گوشت را همراه با نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه، كاملاً ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند. برنج را از قبل بخیسانید و لپه را بپزید. حالا لپه، برنج، پیازداغ، سبزی، ترخون و مرزه، تخم مرغ و زعفران را بیفزائید و دوباره كاملاً ورز دهید.

اینك از مواد كوفته، هر بار به اندازه یك پرتقال بردارید و در میان آن، چند آلو و قدری پیازداغ قرار دهید. سپس كوفته را جمع نمائید و در سس در حال جوش قرار دهید. پس از اتمام كار، شعله را ملایم كنید و درِ قابلمه را نیمه‌باز بگذارید و بمدت تقریبی یك ساعت بپزید.

روش تهیه سس كوفته

در قابلمه مناسبی، پیازداغ را همراه با رب گوجه فرنگی در روغن تفت دهید و آب را بیفزائید. قدری فلفل و زردچوبه به آن بیفزائید و پس از آن كه آب كاملاً جوشید، سس آماده است.

یادآوری: یادتان باشد كه آب، باید روی تمام كوفته‌ها را بپوشاند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع کوفتهطرز تهیه کوفتهآشپزباشیكوفته ترخون و مرزهکوفته ترخونکوفته با مرزهروش تهیه كوفته ترخون و مرزهمواد لازم كوفته ترخون و مرزه تعداد بازديد: 2239 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است