Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 اسفند 1398 - 19:44

دلمه مخلوط | طرز تهیه دلمه مخلوط

دلمه مخلوط | طرز تهیه دلمه مخلوط

shooroshirin3

0 0

سخت

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه دلمه مخلوط

گوجه‌فرنگی 2 عدد كوچك

 

بادمجان دلمه‌ای 2 عدد درشت

 

پیاز 2 عدد متوسط

 

پیاز خردكرده  1 عدد

 

روغن مایع 4 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

قرص عصاره‌ گوشت 2 عدد 

 

گوشت چرخكرده 200 گرم

 

برنج 200 گرم

 

عدس قرمز 100 گرم

 

آب جوش 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

گوجه فرنگی رنده‌كرده 2 عدد

 

پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

 

سركه 2 قاشق سوپخوری

 

كره‌ آبكرده 20 گرم

آشپزباشی- پورانداخت نمیرانیان

 طرز تهیه دلمه مخلوط

داخل گوجه‌فرنگی، بادمجان و پیاز را خالی كنید. آن‌گاه پیاز خرد كرده را در روغن تفت دهید، زردچوبه و 1 عدد عصاره‌ گوشت را بیفزائید و بعد گوشت را اضافه كنید و تفت دهید. سپس برنج و عدس خیسانده را در آبكش بریزید و به گوشت بیفزائید.

حالا داخل گوجه‌فرنگی‌ها را با این مخلوط پر كنید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی پر كرده را وسط پیاز قرار دهید و پیاز را وسط بادمجان بگذارید. اطراف پیاز و داخل بادمجان را با مواد  فراهم كرده پر كنید.

حالا سر بادمجان را در جایش بگذارید و با خلال دندان محكم كنید. دلمه‌ی مخلوط را در قابلمه‌ مناسبی قرار دهید و مخلوط آب‌جوش، گوجه‌فرنگی رنده كرده، عصاره‌ گوشت باقیمانده، فلفل قرمز، سركه و كره را رویش بریزید و به مدت تقریبی 35 دقیقه بپزید.

یادآوری: برای تهیه‌ این دلمه، می‌باید بادمجان درشت‌تر از پیاز و پیاز درشت‌تر از گوجه‌فرنگی باشد!

 

برچسب ها: آموزش دلمهمواد لازم دلمهدلمهروش تهیه دلمهدلمه مخلوطتهیه دلمه مخلوطآشپزی با دلمهطرز تهیه دلمه کدو مخلوط تعداد بازديد: 2776 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است