Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 15:30

دلمه برگ مو | طرز تهیه دلمه برگ مو

دلمه برگ مو | طرز تهیه دلمه برگ مو

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز دلمه برگ مو:

برگ مو نیم كیلوگرم

 

گوشت چرخكرده نیم كیلوگرم

 

لپه یك پیمانه

 

بلغور و برنج 1 پیمانه

 

پیاز سرخكرده 1 پیمانه

 

گل‌محمدی خشك 2-3 قاشق سوپخوری

 

سبزی دلمه خردكرده نیم كیلوگرم

 

شامل (شوید، مرزه، تره، پیازچه و گشنیز)

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

گوجه‌سبز به میزان لازم

آشپزباشی

 طرز تهیه دلمه برگ مو:

ابتدا برگ‌های مو را بشوئید و دم آن‌ها را بگیرید؛ كف قابلمه‌ی مناسبی چند عدد برگ بچینید تا كف آن را بپوشاند.

اینك در ظرف مناسبی، گوشت چرخكرده، لپه، بلغور، برنج، پیاز سرخكرده، گل‌محمدی خشك، سبزی دلمه، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید.

روی هر برگ قدری از مواد بگذارید و آن را بپیچید و در قابلمه در كنار هم قرار دهید.

اكنون یك بشقاب به‌صورت وارونه روی دلمه‌ها بگذارید و جسم سنگینی روی آن قرار دهید.

كمی آب و كره‌ی آب‌كرده روی آن بریزید در صورت دلخواه، از گوجه‌سبز برای ترش‌كردن آن استفاده كنید و یا مقداری ماست به مواد میانی بیفزائید.

حالا قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا دلمه بپزد.

یادآوری: در خطه‌ی آذربایجان در كنار دلمه‌ی برگ مو، از ماست، سیر و نان سنگك استفاده می‌شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش دلمهانواع دلمهدستور تهیه دلمهدلمه برگ موآشپزباشیآشپزی تبریزطرز تهیه دلمه برگ مو تعداد بازديد: 7449 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است