Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 28 مرداد 1398 - 18:26

دلمه عربی (محشی ورق عنب)

دلمه عربی (محشی ورق عنب)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم 

گوشت چرخکرده 250 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک‌چهارم قاشق چایخوری

سبزی معطر ریز خرد کرده (شوید، جعفری، نعنا، پیازچه و سیر) 250 گرم

گوجه‌فرنگی خرد کرده 4 عدد متوسط

برنج ایرانی خیسانده 1 پیمانه

آبلیموی تازه 60 میلی‌لیتر

برگ مو به میزان لازم

سیب‌زمینی حلقه‌ای خرد کرده 2 عدد

آب‌جوش 1 پیمانه

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

آبلیمو یک‌دوم پیمانه

نمک به میزان لازم

شکر 1 قاشق سوپخوری

استاک گوشت 1 پیمانه

روغن 3 قاشق سوپخوری

 

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند.

آن‌گاه سبزی و گوجه‌فرنگی را بیفزائید و 3 دقیقة دیگر تفت دهید.

حالا تابه را از روی شعله برداشته، برنج و یک‌دوم از آبلیمو را اضافه و مخلوط کنید.

سپس روی هر برگ به میزان یک قاشق سوپخوری از مواد قرار دهید و به صورت لوله‌ای بپیچید.

اینک کف ظرف مناسبی را با حلقه‌های سیب‌زمینی بپوشانید و دلمه‌ها را رویش قرار دهید.

در نهایت روی سطح دلمه‌ها بشقابی بگذارید و به آرامی از گوشه یک پیمانه آب جوش اضافه کنید و دلمه را با حرارت ملایم بپزید.

حالا مواد چاشنی را مخلوط کنید، بشقاب را برداشته و سس آماده را روی دلمه‌ها بریزید و اجازه دهید دلمه‌ها بپزند و آبش کاملا جذب شود، این مدت پخت حدودا یک ساعت و نیم طول می‌کشد.

اکنون دلمه آماده سرو می‌باشد.

یادآوری

برای تهیه چاشنی رب گوجه‌فرنگی، آبلیمو، نمک، شکر، استاک گوشت و روغن را مخلوط کنید.

برچسب ها: دلمهطرز تهیه دلمهروش تهیه دلمه برگ موآشپزباشیشور و شیریندلمه عربیمحشی ورق عنبدستور تهیه دلمه عربی تعداد بازديد: 56 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است