Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 2 اردیبهشت 1403 - 23:45

كوفته پل پِتّا

كوفته پل پِتّا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مــواد لازم:

 گوشت چرخكرده   ............  500 گرم

سیر رنده شده   ...........  3 حبه

جعفری خردشده   ...............  3 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ  .............   2 عدد

نمك و فلفل   ...........  به مقدار لازم

مغز نان باگت    ............. 1 پیمانه

شیر ............    نصف پیمانه

پودر پنیر پارمیسان   ..........  2 قاشق سوپخوری

پنیر فیلا فیلا   ...........  100 گرم

پودر سوخاری   .............  1 پیمانه

پودر آویشن یا اورگانو  ...........   1 قاشق چایخوری

گوجه‌فرنگی  ............   5-4 عدد

قارچ دگمه‌ای یا صدفی  ..........   200 گرم

طرز تهیه :

گوشت چرخكرده را در كاسه‌ای بریزید و سیر، جعفری، تخم‌مرغ، نمك و فلفل را نیز به آن بیفزایید و كاملا ورز دهید. سپس مغز نان باگت را در شیر بخیسانید و به مواد بالا اضافه نمایید. در پایان، پودر پنیر پارمیسان را بیفزایید و ورز دهید. حالا به اندازه یك گردو از مواد گوشتی بردارید، یك حبه از پنیر فیلا فیلای خردشده در وسط كوفته قرار دهید و كوفته را به دور آن گرد كنید. آرد سوخاری را با پودر آویشن مخلوط كنید و كوفته‌ها را در آرد سوخاری بغلتانید. سپس آنها را در روغن داغ سرخ كنید. گوجه فرنگی‌ها را نیز رنده نمایید و در قابلمه‌ای بریزید. اكنون قارچ‌ها را ورقه كنید و با آبلیمو و روغن تفت دهید و به گوجه‌فرنگی‌ها بیفزایید. در پایان كوفته‌ها را درون سس گوجه‌فرنگی و قارچ قرار دهید تا مزه‌دار و كاملا پخته شوند.

برچسب ها: کوفتهدلیل وا رفتن کوفتهپنیر پارمیسانكوفته پل پِتّاطرز تهیه کوفته پل پتاپنیر فیلا فیلااورگانو تعداد بازديد: 945 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است