Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 14:08

كباب كوبيده با هوموس و تبوله

كباب كوبيده با هوموس و تبوله

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

بلغور  گندم.................. 80 گرم (يك‌دوم پيمانه)

گوشت چرخكرده‌ي بره ............. 1 كيلوگرم

پياز رنده كرده..............  1عدد

نمك و فلفل............ به ميزان لازم

سير له كرده.............. 1 حبه

تخم‌مرغ همزده................  1 عدد

خرده نان............ 75 گرم (1 پيمانه)

ماست.......... 200 گرم

برگ نعناي ريز خرد كرده...........يك‌چهارم پيمانه

 

مواد لازم هوموس

نخود پخته............... 600 گرم

نمك........... 1 قاشق چايخوري

سير له كرده ..............1 حبه

ارده................ يك‌سوم پيمانه (80 ميلي‌ليتر)

آبليمو.............. يك‌چهارم پيمانه  (60 ميلي‌ليتر)

آب............... يك‌سوم پيمانه  (80 ميلي‌ليتر)

 

مواد لازم تبوله:

بلغور گندم ريز........... يك‌چهارم پيمانه (40 گرم)

گوجه‌فرنگي ريز خرد كرده................ 2 عدد متوسط

جعفري ريز خرد كرده..............  4 پيمانه

پياز قرمز ريز خرد كرده  ..................1عدد كوچك

آبليمو ............3 قاشق چايخوري

روغن زيتون.............3 قاشق سوپخوري

آشپزباشی - مرضيه مرشدي :

روش‌تهیه

بلغور را از شب قبل بخيسانيد، در صافي بريزيد و با دست بفشاريد تا آب اضافي‌اش گرفته شود. آن‌گاه بلغور، گوشت، پياز، نمك، فلفل، سير، تخم‌مرغ و خرده‌نان را با هم مخلوط كنيد و خوب ورز دهيد تا منسجم و چسبنده شود. سپس آن را 12 قسمت كنيد و هر قسمت را به سيخ چوبي بكشيد. حالا در تابه‌ي مناسبي، قدري روغن بريزيد و روي اجاق گرم كنيد. سيخ‌هاي كباب را در تابه بگذاريد و گاهي آنها را زير و رو كنيد تا برشته شوند.

اكنون كباب كوبيده را براي پذيرائي در ديس مناسبي بچينيد و با مخلوط ماست و نعنا، هوموس و تبوله ميل كنيد.

روش تهيه‌ي هوموس: نخود، نمك، سير، ارده، آبليمو و آب را در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بريزيد. دستگاه را روشن كنيد تا مخلوط صاف و يكدستي به دست آيد.

روش تهيه‌ي تبوله: بلغور را از شب قبل بخيسانيد، در صافي بريزيد و خوب بفشاريد تا آب اضافي‌اش گرفته شود. حالا بلغور، گوجه‌فرنگي‌‌ها، جعفري، پياز، آبليمو و روغن زيتون را در كاسه‌ي مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد.

برچسب ها: تبولههوموسكباب كوبيده تعداد بازديد: 332 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است