Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آبان 1399 - 15:56

كباب سلطانی | طرز تهیه کباب سلطانی

كباب سلطانی | طرز تهیه کباب سلطانی

shooroshirin3

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کباب سلطانی:

گوشت فیله‌ یا راسته 800 گرم

 

مواد لازم سس

 

كره آبكرده 100 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زعفران حل‌كرده غلیظ 1 قاشق سوپخوری

 

آب پیاز 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه کباب سلطانی:

گوشت را از طول به ضخامت یك بند انگشت، ببرید. آن‌گاه با پشت كارد بر روی آن بكوبید تا قدری نرم و پهن شود. بعد آن را به عرض 8 و طول 12 سانتیمتر ببرید و به آرامی سیخ را درون گوشت فرو ببرید. این بار گوشت را به عرض 5 و طول 12 سانتیمتر ببرید و در سیخ فرو برید و در نهایت گوشت را به عرض 3 و طول 6سانتیمتر ببرید و به سیخ بكشید.

اكنون سیخ را روی تخته نمناك قرار دهید و با دست مرطوب به آن فرم دهید. اضافی‌های گوشت را از دو طرف ببرید تا كباب به شكل مخروط منظمی درآید. حالا آن را روی آتش كباب كنید. وقتی نیم‌پز شد، سس را با قلم‌مو روی كباب بمالید و دوباره روی آتش قرار دهید تا كاملاً برشته و كباب شود.

یادآوری1: برای تهیه سس، همه مواد را با یكدیگر مخلوط كنید.

یادآوری 2: كباب سلطانی همراه با یك سیخ كباب كوبیده و گوجه‌فرنگی كبابی میل می‌شود.

 

برچسب ها: کبابآشپزی با کبابكباب سلطانیآموزش كباب سلطانیروش تهیه كباب سلطانیمواد لازم كباب سلطانی تعداد بازديد: 1981 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است