Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 21 آبان 1398 - 21:58

لقمه‌های فانتزی مرغ

لقمه‌های فانتزی مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد  لازم برای 8-10 نفر

پیازچه خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

جعفری خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

گردو خرد کرده یک سوم پیمانه

کنسرو ذرت یک سوم پیمانه

سینة مرغ پخته و خرد کرده یک پیمانه

خیارشور خرد کرده سه‌چهارم پیمانه

ماست چکیده یک پیمانه

مایونز 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

سیر له کرده 1 حبه

نان تست یک بسته

گوجه گیلاسی، شوید، نعنا برای تزئین

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

پیازچه، جعفری، گردو، ذرت، مرغ، خیارشور، ماست چکیده، مایونز، نمک، فلفل و سیر در ظرف مناسبی بریزید و ترکیب کنید. آن‌گاه رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید. سپس نان‌های تست را یکی یکی قالب بزنید، قبل از اینکه نان از قالب جدا شود رویش 2-3 قاشق از مواد فراهم کرده بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید. حالا به آرامی قالب را جدا سازید. اینک لقمه‌ها را در ظرف مناسبی بچینید و با گوجه گیلاسی، برگهای نعنا و شوید بیارائید.

 

 

برچسب ها: مرغلقمهغذای فانتزیشور و شیرینلقمه‌های فانتزی مرغ تعداد بازديد: 137 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است