Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 10:01

استیک نعنایی

استیک نعنایی

shooroshirin

0 0

متوسط

1 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 نفر

فیله گوساله3 قطعه.............. 70 تا 80 گرمی

نعنای تازه........... سه قاشق غذاخوری، ساطوری

سویاسس.............. سه قاشق غذاخوری

سس کچاپ تند...................یک قاشق مرباخوری

سرکه بالزامیک سیاه..................یک قاشق غذاخوری

قارچ و سیب‌زمینی.................. به مقدار لازم، جهت تزیین

نمک.................به مقدار کم

روش‌تهیه

ابتدا فیله‌ها را به وسیله استیک‌کوب لای کیسه فریزر کوبیده و پهن کنید. اگر خودتان در منزل این کار را انجام می‌دهید برش عرضی بزنید چون بافت زیباتر و شیک‌تری به استیک شما می‌دهد.

بعد به مدت 2 ساعت در مخلوط سویاسس، سس کچاپ تند و سرکه بالزامیک سیاه مزه‌دار کنید. بعد عرق نعنا را به دو طرف استیک مالیده و نعنای تازه‌ی ساطوری شده را روی استیک خوابانده و با دست چرب شده نعنا را به خورد استیک بدهید. هر طرف استیک آماده را در تابه مخصوص استیک که بهتر است از نوع چدن و نوع خط‌دار باشد به مدت 3 تا 4 دقیقه با حرارت بالا گریل کنید تا آب نیندازد. در ضمن باید در هر تابه یا روی گریل همزمان بیشتر از یک استیک سرخ نشود.

یادآوری

اگر سس کچاپ تند در دسترس نبود سس گوجه‌فرنگی را با پودر فلفل قرمز مخلوط کرده و جایگزین کنید.

مدت مرینت یا مزه‌دار کردن این استیک 2 ساعت می‌باشد. چون استیک در سویاسس مزه‌دار می شود، از زدن نمک خودداری کنید.

حتماً برش فیله‌ها عرضی باشد نه طولی چون برش طولی موقع کوبیدن پاره می‌شود و بافت زیبایی ندارد.

برچسب ها: قارچاستیکسویا سسسرکه بالزامیکسس کچاپطرز تهیه استیکاستیک نعنایی تعداد بازديد: 189 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است