Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 07:35

ترشه‌کباب مرغ

ترشه‌کباب مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

 مرغ        1 عدد
نمك  و فلفل       به میزان لازم
روغن       به میزان لازم
رب گوجه فرنگی      1  قاشق سوپخوری
زردچوبه       به میزان لازم
پیازداغ          ۱ عدد
رب نارنج        ۲ قاشق سوپخوری

آشپزباشی - سرمه جلیلی :

روش تهيه

 مرغ را شسته و به قطعات مناسب خرد کنید و با نمك و فلفل كاملا آن را مزه دار نمائید. آن‌گاه آن را در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. سپس رب گوجه‌فرنگی و زردچوبه را به روغن اضافه كرده و كمی تفت دهید. حالا پیازداغ، آب، رب نارنج، نمك و فلفل را افزوده و اجازه می‌دهید. مرغ با حرارت ملایم كاملا بپزد.

یادآوری

  اگر رب نارنج نداشتید از رب انار ترش یا رب آلوچه استفاده كنید.
  بهتر است این غذا با برنج كته مصرف شود ولی سرو آن با نان هم لذت بخش است.

برچسب ها: کباب ترشترشه کبابترشه کباب مرغطرز تهیه ترشه کباب مرغ تعداد بازديد: 888 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است