Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:36

بوفالو وینگز یا بال‌های سوخاری

بوفالو وینگز یا بال‌های سوخاری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

کره.................. ۲۵گرم

سس فلفل تند ..............یک‌چهارم پیمانه  (60 میلی‌لیتر)

پاپریکا.................یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل.............. به میزان لازم

روغن سرخ کردنی ................به میران لازم

نشاسته‌ی ذرت............. یک‌دوم پیمانه

کتف و بال مرغ.............. ۶۰۰ گرم

آشپزباشی - کیان رنجبر :

 

روش‌تهیه

کره را در تابة مناسبی روی حرارت آب کنید. آن‌گاه سس فلفل تند، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. در ادامه در یک تابة گود روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس نشاستة ذرت را در یک کاسة مناسب بریزید و با کمی نمک و فلفل آن را مزه‌دار کنید.

حالا بال و کتف را در کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا نشاسته تمام سطح‌شان را بپوشاند، بعد آن‌ها را در یک آبکش بریزید و چند بار تکان دهید تا نشاستة اضافه بریزد. اینک آن‌ها را دانه دانه در روغن داغ قرار دهید و با حرارت ملایم اجازه دهید مرغ‌ها کاملاً پخته و برشته شوند و پوستشان به رنگ طلایی در آید. حالا سس فلفل را دوباره گرم کنید. سپس بال‌ها را در یک کاسة بزرگ بریزید و تمام سس فلفل را افزوده خوب با بال‌ها مخلوط کنید تا سس به خرد بال و کتف سرخ‌شده برود. بال‌های سوخاری آماده سرو می‌باشد.

 

 

پاپریکا چیست؟

پاپریکا نوعی ادویه است که از آسیاب فلفل خشک شده (به عنوان مثال فلفل دلمه‌ای، فلفل تند) تهیه می‌شود. در بسیاری از زبان‌های اروپایی، پاپریکا به خود کلمه فلفل (دلمه) اشاره می‌کند. این ادویه برای افزودن رنگ، طعم و عطر در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد. پاپریکا می‌تواند طیفی از طعم ملایم تا تند داشته باشد. طعم آن نیز از کشوری به کشور دیگر متفاوت است.

برچسب ها: آموزش آشپزیمرغ سوخاریبوفالو وینگزبال سوخاریطرز تهیه بوفالو وینگز تعداد بازديد: 1379 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است