Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 4 مهر 1399 - 21:37

کباب مرغ مراکشی

کباب مرغ مراکشی

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

سینه مرغ خرد کرده............... ۷۰۰گرم

پیاز خرد کرده...............۱ عدد متوسط

سیر له کرده.........۲ حبه

پودر فلفل سیاه..........به میزان‌لازم

پودر فلفل سفی.............دبه میزان‌لازم

پودر فلفل قرمز............به میزان‌لازم

آبلیمو تازه............... ۲ عدد

پودر تخم‌گشنیز............۱ قاشق سوپخوری

پودر زیره سبز..........1 قاشق چایخوری

گشنیز خرد کرده۵۰............ گرم

زعفران‌ حلکرده............به میزان لازم

روغن زیتون.............2 قاشق سوپخوری

روغن بادام‌زمینی...............۳ قاشق سوپخوری

نمک..............به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر :

 

 روش‌تهیه

مرغ، پیاز، سیر، فلفل‌ها، آبلیمو، پودر تخم گشنیز، زیره، گشنیز و زعفران را در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه روغن زیتون، روغن بادام‌زمینی و نمک را اضافه کنید و خوب با هم ترکیب نمایید. حالا روی آن را بپوشانید و حداقل 4 ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس مرغ مزه‌دار کرده را به سیخ چوبی بکشید و آن را در تابه یا روی صفحه گریل کباب کنید.

 

خواص   سیر

از سالهای دور تا کنون از سیر برای تصفیه خون استفاده می شده است. سیر حاوی ترکیبات گوگرد است که سیستم ایمنی بدن را تحریک کرده و پتانسیل بالایی در نابودی تومورهای سرطانی دارد. خوردن سیر مجاری تنفس و خون را پاک می کند و با این کار از شدت و زحمت تنگ نفس کاسته و گاهی موجب درمان آن می شود. بعضی از انواع سل ریوی را معالجه می کند مخصوصا وقتی که با شیر ممزوج شود، زیرا در این صورت اثر قابل توجهی در کشتن میکرب کوخ دارد (میکرب سل). سیر پوست بدن را خوش رنگ و گونه را سرخ و روده ها را از عفونتها پاک می کند به خصوص در اطفال، و با این خصوصیت سپری مقابل تیفوئید و دیفتری و مسکن سیاه سرفه و خروسک است.

برچسب ها: آموزش آشپزیکبابمزه دار کردن مرغکباب مرغ مراکشیطرز تهیه کباب مراکشی تعداد بازديد: 83 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است