Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:01

سینی کباب ترکی

سینی کباب ترکی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر 

گوشت چرخکرده 300 گرم

پیاز رنده کرده 1  عدد متوسط

سیر  له کرده 1 حبه

جعفری خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

فلفل پول بیبر 2  قاشق سوپخوری

پودر زیره سبز یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

روغن مایع 3  قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

گوجه گیلاسی به میزان لازم

فلفل سبز (شیرین) به میزان لازم

 

سینی کباب یکی از غذاهای معروف ترکیه است که به زبان ترکی Sini Kebabı یا Tava Kebabı گفته می‌شود،  و مخلوط گوشت، پیاز، فلفل پول بیبر و سبزیجات می‌باشد که در تنور به همراه گوجه فرنگی و فلفل سبز شیرین پخته می‌شود.

آشپزباشی - نجمه درویش ملا

گوشت، پیاز، سیر، جعفری، یک قاشق فلفل پول بیبر، زیره، نمک، فلفل و یک قاشق روغن را مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا بافت یکدستی حاصل شود.

آن‌گاه به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت قرار دهید.

سپس رب گوجه فرنگی، باقیمانده فلفل قرمز و روغن مایع را با هم مخلوط کنید.

حالا سس را داخل سینی مناسبی بریزید و سطح آن را صاف کنید.

سپس مواد گوشتی را روی سس بریزید و سطح آن را صاف کنید.

اینک روی کباب گوجه گیلاسی و فلفل سبز بگذارید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه کباب را بپزید. 

یادآوری

* می‌توان بجای فلفل پول بیبر از فلفل قرمز نیز استفاده کرده که در این صورت مقدار آن به سلیقه و ذائقه بستگی دارد.

* فلفل پول بیبر، نوعی فلفل گوشتی نسبتا شیرین می‌باشد که آن را خشک کرده و پودر می‌کنند.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیکبابآشپزباشیشور و شیرینسینی کباب ترکیدستور تهیه سینی کباب ترکیروش تهیه سینی کباب ترکیطرز تهیه سینی کباب ترکیکباب ترکی تعداد بازديد: 1193 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است